One Direction -laulaja kauhistuttaa – kuihtuu silmissä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Englantilais-irlantilainen One Direction on saavuttanut muutaman vuoden kuluessa maailman suosituimman poikabändin aseman. Yhtyeen tummahiuksinen komistus Zayn Malik joutui taannoin nettikiusaajien huomion kohteeksi.

Nyt 20-vuotiaan poplaulajan pelätään murtuvan tähteyden paineiden alla. Komistus on nimittäin taltioitu liikenteessä erittäin laihan näköisenä. Us Weekly -lehden lähteiden mukaan komistuksen hoikempi ulkomuoto johtuu stressistä. Katso kuvat tästä.

– Hän on aina ollut luonnostaan bändin hoikin jäsen, mutta hän juoksentelee ympäriinsä paljon, stressaantuen, ja laittamatta terveyttään etusijalle, lähde selittää Us Weeklylle.

Malikilla on lähiaikoina todella ollut kiireitä, sillä One Direction kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja Take Me Home -kiertueen merkeissä. Yhtyeen on määrä esiintyä yli 35 kertaa seuraavan kolmen kuukauden aikana. Poikabändillä on myös tulossa musiikkivideoiden kuvauksia ja tuoreen This Is Us -elokuvansa promootiokeikkoja.

One Direction -yhtye perustettiin vuonna 2010 Britannian X Factor -laulukilpailussa. Popparit yrittivät ensin menestyä kilpailussa sooloartisteita, mutta viihdemoguli Simon Cowell kokosi pojat yhteen ja loi heistä menestyneen bändin. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, Up All Night ja Take Me Home. Jälkimmäisen menestys on ollut huikea, sillä sitä myytiin Yhdysvalloissa ensimmäisen viikon aikana yli miljoona kappaletta. He julkaisivat äskettäin toisen albuminsa Kiss You -singlen musiikkivideon YouTube-palvelussa.