Papukaijan huikea vihellyskonsertti – katso nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on julkaistu runsaasti videoita, joissa lemmikkipapukaijat tanssivat ja laulavat hyvinkin taidokkaasti eri musiikkikappaleiden tahdissa. Älykkäinä eläiminä tunnetut papukaijat osaavatkin matkia kuulemiaan ääniä uskomattoman hyvin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt internet-käyttäjiä ihastuttaa japanilaisen animaatioelokuvan tunnussävelmää viheltävä lintunen. Youtube-sivustolla nähtävällä videolla valkoinen Poko-neitokakadu esittää Naapurini Totoro-elokuvan tunnussävelmää.

Poko saa apua taustalta olevalta ihmiseltä, joka säestää tämän vihellystä pianon avulla. Yleensä papukaijat osaavat viheltää vain lyhyitä katkelmia, mutta tämä pienokainen osaa viheltää lähes kokonaisen kappaleen ja vieläpä säestyksen kanssa.