Järkyttävä yllätys pikaruokalassa – partaterä hampurilaisessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme uutisoineet lukuisista tapauksista, joissa ravintoloiden ruoka-annoksista on löytynyt niihin kuulumattomia, useissa tapauksissa ällöttäviäkin asioita. Nyt Yhdysvalloista kantautuu tapaus, jossa esine olisi saattanut koitua kuolemaksi.

Kalifornian Willitsissä asuva Yolanda Orozco tilasi Burger King -ravintolasta juustohampurilaisen ilman sipulia. Sipulin tilalle hampurilaisen väliin oli kuitenkin ilmestynyt jotain epämielyyttävämpää – nimittäin partaterä. Onnekseen nainen tarkisti hampurilaisen täytteet yhden puraisun jälkeen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Puraisin yhden palan, ja tarkistin oliko sipulit otettu pois. Huomasin partaterän hampurilaisen välissä. Olin shokissa, ja jäin tuijottamaan sitä. Joku työntekijöistä oli ollut huolimaton, Yolanda Orozco kuvailee KXTV-kanavalle.

Poliisit epäilivät ensin, että Yolandan yritti huijata laittamalla itse partaterän hampurilaisensa väliin. Ravintolan keittiössä vieraillessaan viranomaiset kuitenkin tajusivat naisen puhuvan totta. He nimittäin löysivät vielä kolme partaterää ruoan läheisyydestä.

Työntekijöiden mukaan teriä käytettiin siivoustarkoituksiin. Viranomaiset päättelivät terän pudonneen naisen hampurilaiseen ruoanlaiton yhteydessä. Poliisitutkinnat lopetettiin ilman syytteiden nostamista, sillä virallisesti kukaan ei rikkonut tapauksessa lakia. Paikallinen ympäristöterveyden laitos on kuitenkin aloittanut tapahtumien johdosta omat tutkimuksensa.