Selena Gomez sai pikkusiskon – hempeä valokuva nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen tähti Selena Gomez onnistui tekemään sen, mistä moni tyttö vain haaveilee – viemään Justin Bieberin sydämen. Tällä hetkellä on-off -pariskunnan välit ovat lämpenemään päin, mutta yhteenpaluusta ei ole varmuutta.

20-vuotias Selena koki vuonna 2011 suru-uutisen, kun hänen Mandy-äitinsä sai keskenmenon odottaessaan tähden tulevaa sisarusta. Gomez perui keikkojaan tapahtuneen jälkeen. Nyt on kuitenkin onnen vuoro, sillä rouva Teefey on synnyttänyt laulajakaunottarelle siskon.

Onnellinen perhetapahtuma koettiin Northridgen sairaalassa Los Angelesissa torstaina. Paikalla oli Mandy Teefeyn lisäksi Gomezin isäpuoli Brian Teefey ja muut perheen jäsenet. Selena hehkutti äitinsä raskautta jo etukäteen äitienpäivänä, jolloin hän julkaisi verkossa yhteiskuvan.

– Minulla on maailman paras äiti! Rakastan sinua niin paljon! Kirjoitti Selena Gomez tuolloin blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.