Maailman surkein työntekijä? Lentomatkustaja kuvasi tyrmistyttävän videon

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa julkaistiin taannoin video kiinalaisen lentokenttätyöntekijän kyseenalaisista työmetodeista. Video nousi kuitenkin julkisuuteen vasta nyt. Video on herättänyt kohua lentomatkustajien keskuudessa, sillä harvoin saadaan todisteita näin huonosta työmoraalista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mark Bridgmanin YouTube-video nimittäin näyttää selkeää esimerkkiä siitä, mitä huono lentokenttätyöntekijä voi pahimmillaan tehdä lentokoneen ruumaan menevälle lastille.

Mies heittelee laatikoita ilmeisen tylsistyneenä ja hommaan kyllästyneenä. Hän vastaa jopa välillä puhelimeensa unohtaen lentokoneen lastaamisen ja alati liikkuvan liukuhihnan. Videon kuvannut Mark epäilee olleensa ainoa, joka huomasi kyseisen työntekijän touhut konesta käsin. Tapahtuma kuvattiin kiinalaisella Guangzhoun lentokentällä vuosi sitten.