Rihanna löi faniaan mikrofonilla – raju isku videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popin supertähti Rihanna kiertää parhaillaan Euroopan esiintymislavoja, ja hän esiintyy myös Helsingin Hartwall Areenalla 28. heinäkuuta. Tähti on kiertueensa aikana kerännyt runsaasti negatiivista palautetta myöhästelemällä tuntikausia omilta keikoiltaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Rihanna on aiheuttanut kohua Youtubessa leviävän videon vuoksi, sillä laulajatähti näyttää keikalla kuvatussa materiaalissa lyövän faniaan. Iso-Britannian Birminghamissa kuvatulla videolla laulajatar esiintyy aivan yleisön eturivin edessä. Yksi faneista tarrautuu häneen kiinni, jolloin Rihanna lyö tätä väkivaltaisesti mikrofonilla kasvoille.

Taannoisella floppikeikallaan Hollannissa Rihanna yritti lepytellä myöhästelystä raivostunutta kansaa seksikkäällä liikkeellä ja esitti lavalla sylitanssin miesfanille. Tästä ei kuitenkaan ollut apua, sillä myös seuraava Antwerpin keikka sujui seuraavana päivänä samoissa tunnelmissa. Voikin toivoa, että neitokainen kykenee tulevalla Suomen keikalla esiintymään ajallaan – ja olemaan pahoinpitelemättä fanejaan.