The Wanted lähellä hajoamista – raju riita tyttöystävistä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

The Wanted -kokoonpano kuuluu Britannian suosituimpiin poikabändeihin. Nuoret miehet ovat herättäneet mediassa myös kyseenalaista huomiota mollaamalla suurempaa menestystä saanutta kilpailijaansa, One Direction -yhtyettä.

Nyt The Wanted on paljastanut, että yhtye kävi lähellä hajoamista taannoisen Las Vegasin reissun yhteydessä. Poikabändin managerit olivat halunneet, etteivät komistukset ottaisi tyttöystäviään mukaan, jotta yhtye voisi viettää yhdessä ”miesten aikaa”. Tämä ei kuitenkaan sopinut Siva Kaneswaralle, Star-lehti kertoo.

Laulaja esitti uhkauksen, ettei hän lähde mukaan, ellei saa tuoda mukanaan tyttöystäväänsä Nareesha McCaffreya. Tästä kehkeytyi massiviinen riita, jonka aikana muut yhtyeen jäsenet kritisoivat Kaneswaraa henkilökohtaisen elämän asettamisesta bändin edelle. Lehden lähteiden mukaan McCaffrey uhkasi jättää laulajan, ellei hän pääse mukaan reissulle. Loppujen lopuksi neitokainen kuitenkin jätettiin jälkeen.

– Meille tarjottiin paljon rajaa ison show’n tekemisestä. Se ei ollut vaikea päätös. Yhtäkkiä hän vain kääntyi ja sanoi ”En lähde”. En ärsyynny usein, mutta se todella ärsytti minua, Max George selittää Siva Kaneswarasta.

The Wanted -yhtyeeseen kuuluvat Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground. The Wanted -yhtye opetti taannoin David Beckhamin Brooklyn-poikaa soittamaan kitaraa. He myös viettivät taannoin aikaa Playboy-kartanossa Hugh Hefnerin ja naiskaunottarien kanssa.