Kate Uptonin rintavako loksauttaa miesten leuat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kurvikaunotar Kate Upton lukeutuu tämän hetken suosituimpiin supermalleihin. Neitonen on mukana tulevassa The Other Woman -elokuvassa, jonka kuvauksissa hänet on ikuistettu jo useaan otteeseen bikineissä.

Nyt 21-vuotias Kate Upton nähdään italialaisen Redemption Choppers -yhtiön mainoksissa. Kurvikas vaaleaverikkö poseeraa mustavalkoisissa kuvissa pukeutuneena yhtiön motoristityylin inspiroimiin vaatteisiin – paljastaen tietenkin myös kuuluisia muotojaan avonaisista kaula-aukoista.

Kate Upton tapaili aiemmin baseball-pelaaja Justin Verlanderia. Detroit Tigers -joukkueen syöttäjä ja mallikurvitar nähtiin romanttisilla kävelyillä Detroitin kaupungissa viime kesänä. Sittemmin Upton yhdistettiin musiikkimoguli P. Diddyyn, jonka kanssa tämän kerrottiin suudelleen eräässä yökerhossa. Pari kiisti romanttiset välit yhdestä suusta.