Kate Uptonin rintavako loksauttaa miesten leuat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kurvikaunotar Kate Upton lukeutuu tämän hetken suosituimpiin supermalleihin. Neitonen on mukana tulevassa The Other Woman -elokuvassa, jonka kuvauksissa hänet on ikuistettu jo useaan otteeseen bikineissä.

Nyt 21-vuotias Kate Upton nähdään italialaisen Redemption Choppers -yhtiön mainoksissa. Kurvikas vaaleaverikkö poseeraa mustavalkoisissa kuvissa pukeutuneena yhtiön motoristityylin inspiroimiin vaatteisiin – paljastaen tietenkin myös kuuluisia muotojaan avonaisista kaula-aukoista.

Kate Upton tapaili aiemmin baseball-pelaaja Justin Verlanderia. Detroit Tigers -joukkueen syöttäjä ja mallikurvitar nähtiin romanttisilla kävelyillä Detroitin kaupungissa viime kesänä. Sittemmin Upton yhdistettiin musiikkimoguli P. Diddyyn, jonka kanssa tämän kerrottiin suudelleen eräässä yökerhossa. Pari kiisti romanttiset välit yhdestä suusta.

Uusimmat