Katy Perry kissanaisena – tiukka asu miesten makuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen popkaunotar Katy Perry on ollut viime aikoina otsikoissa romanttisissa merkeissä, sillä hänen on huhuttu tapailevan vastikään eronneen näyttelijän, Robert Pattinsonin kanssa. Tähtien on nimittäin kerrottu viettäneen tiiviisti aikaa toistensa seurassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 28-vuotias tähti nähdään vähintäänkin erikoisessa videossa, jossa mainostetaan Popchips-perunalastuja. Mainoksessa räppäämäänkin yltyvä Katy Perry kamppailee kissa-apureidensa kanssa Fat Cat -nimistä pahista vastaan.

Huomiota herättävintä videolla on kuitenkin Perryn asuvalinta, sillä seksikkyydeestään tunnettu laulajatar nähdään pukeutuneena ihonmyötäiseen muotoja hyväilevään tiukkaan kokovartalopukuun.

Katy Perry on seurustellut aiemmin Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa ja naistenmies John Mayerin kanssa. Hän käväisi muutama vuosi sitten myös pika-avioliitossa koomikko Russel Brandin morsiamena.