”Perustuslaillinen oikeus seksiin vuohen kanssa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli haluaa välttää vaikeuksia ja fyysisiä yhteenottoja baarissa, kannattanee välttää kyselemästä kovaan ääneen kanssa-asiakkaiden mielipidettä eläimiin sekaantumisesta. Näin on ainakin Yhdysvaltain Wisconsissa sijaitsevassa Waukeshan kaupungissa.

Paikalliset poliisit saivat torstaina 13. kesäkuuta puhelinsoiton 41-vuotiaalta Shaun Keith Orrisilta. Mies ilmoitti viranomaisille joutuneensa verisesti pahoinpidellyksi paikallisessa baarissa esittämänsä kysymyksen vuoksi. Poliisit saapuivat juottolaan katsastamaan tilanteen.

Baarin omistajalla oli kuitenkin kerrottavanaan hieman yksityiskohtaisempi versio tarinasta. Miehen mukaan umpihumalainen Shaun oli kysellyt äänekkäästi muilta asiakkailta, pitävätkö he seksiä vuohen kanssa perustuslaillisena oikeutena. Juottolan omistaja oli pyytänyt miestä poistumaan, joka johti fyysiseen yhteenottoon ja haavaan Shaunin päässä.

Välikohtauksen jälkeen Shaun haki kotoaan taskuveitsen ja palasi ravintolaan. Waukesha Now -lehden mukaan mies pidätettiin häiriökäyttäytymisestä ja piilotetun aseen hallussapidosta.Shaunin oma mielipide aikaisempaan kysymykseensä tuli selväksi poliisien kuljettaessa häntä sairaalaan. Viranomaisten mukaan mies nimittäin huusi autossa kovaan ääneen, että hänellä on perustuslaillinen oikeus harrastaa seksiä vuohen kanssa.