Ruotsalaiskeksintö pelastaa – nappien ompelu historiaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet miehet neulovat edelleen itse paitojensa irronneet napit, vaikka eivät puuhasta pidä ja samaan aikaan olisi varmasti parempaakin tekemistä. Nyt apuun on yllättäen tullut ruotsalainen yritys, jonka ansiosta nappien ompeleminen voi jäädä historiaan.

Kuva: TIC Sweden
Kuva: TIC Sweden

Kyseessä on pienikokoinen TIC-niminen kapine, joka kiinnittää napin paitaan tyylikkäästi ja ennen kaikkea ilman neulaa ja lankaa sekä tietenkin ilman langan pujottamista neulansilmään.

Laite napauttaa paidan lapin reikiin eräänlaiset niitit, jotka pitävät sen paikallaan ja vielä näyttävätkin hyvältä. Kaiken lisäksi aikaa korjaukseen kuuluu vain muutamia sekunteja. Yksi neljän setin paketti maksaa noin 5,50 euroa. Tuotteen saatavuudesta Suomessa ei ole tietoa.