Sopranos-tähti James Gandolfini menehtyi äkillisesti: ”Tullaan kaipaamaan syvästi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet muistavat Suomessakin huippusuositun HBO-kanavan Sopranos-televisiosarjan, jossa pyörittiin mafiaperheen arjen ympärillä. Sarjan ylivoimainen tähti oli mafioso Anthony ”Tony” Sopranoa näytellyt James Gandolfini.

Fanit toivoivat vuosina 1999 – 2007 esitetylle sarjalle jatkoa. Nyt se ei kuitenkaan taida onnistua suru-uutisen vuoksi, sillä Gandolfinin uutisoidaan menehtyneen äkillisesti 51-vuotiaana Rooman lomallaan. Kuolinsyyksi epäillään sydänkohtausta.

– Olemme kaikki järkyttyneitä ja koemme sanoinkuvaamatonta surua perheenjäsenen menetyksestä. Hän kosketti monia meistä vuosien saatossa huumorillaan, lämmöllään ja nöyryydellään. Sydämemme ovat hänen vaimonsa ja lapsiensa kanssa tänä hirveänä aikana. Häntä tullaan kaipaamaan syvästi, kertoi HBO-kanava antamassaan tiedotteessa.

James Gandolfinia jäävät kaipaamaan entinen mallivaimo Deborah Lin, Michael-poika ja Liliana-tytär. Mies on esiintynyt tv-sarjojen ohella monissa elokuvissa, kuten The Mexican, Killing Them Softly, Zero Dark Thirty ja The Incredible Burt Wonderstone.