Surkeiden työntekijöiden jono sai jatkoa – näin kävi Venäjällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme vastikään kiinalaisen lentokenttätyöntekijän kyseenalaisista työmetodeista, kun mies heitteli lentorahtipaketteja pitkin lentokenttää huolimattomasti. Nyt uuteen pääosaan nousee hänen venäläinen kollegansa, tosin tämä laiskimus työskentelee juna-asemalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Venäläinen heittelee laatikoita junanvaunusta pihalle vähät välittämättä siitä, mitä paketeille voi moisessa meiningissä käydä. Läheltä tapahtumia seuraava mies videoi työntekijän touhuja reilun minuutin ajan, eikä tyyli muutu tässä ajassa ainakaan parempaan suuntaan.

Osa paketeista lentää jopa junan alle raiteille. Kun maailmassa etsitään kaikkien aikojen laiskinta ja huonoimman työmoraalin omaavaa työntekijää, voi videolla paketteja heittelevä venäläinen kisailla suvereenisti kyseisestä tittelistä.