Will Ferrellin hittikomedia saa odotetun jatko-osan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin kollegansa Ben Stillerin sukupuolielintä avoimesti ylistänyt näyttelijä Will Ferrell tunnetaan erityisesti useista komediarooleistaan. Yksi miehen menestyneimmistä elokuvista on Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, eli Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda.

Menestyskomedia saa odotetun jatko-osan joulukuussa 2014, ja tulevasta elokuvasta saadaan nyt esimakua trailerin muodossa. Siinä missä alkuperäinen Uutisankkuri-elokuva sijoittui 1970-luvulle, seuraa jatko-osa Will Ferrelin esittämän Ron Burgundyn ja hänen tovereidensa edesottamuksia 1980-luvulla.

Farrellin lisäksi uudessa elokuvassa nähdään muun muassa Christina Applegate ja Steve Carrel. Myös esimekiksi Nicole Kidman, Jim Carrey, Kanye West ja Green Day -yhtye ovat mukana pienissä rooleissa.

Will Ferrell harrasti ennen läpimurtoaan aktiivisesti jalkapalloa yliopistonsa joukkueessa. Hän teki ensimmäisen näyttelijätyönsä televisiosarjassa Bucket of Blood. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa menestyneissä komediaelokuvissa kuten Elf, Starsky & Hutch, Semi-Pro, Land of the Lost ja The Other Guys. Hänellä on kolme poikaa vaimonsa Viveca Paulinin kanssa. Ferrell nimettiin viime vuonna Hollywoodin ylipalkatuimpien näyttelijöiden joukkoon.