Bruce Willisin loukkaantunut sijaisnäyttelijä: ”Olin vain pettynyt”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Menestysnäyttelijä Bruce Willis on tehnyt uransa aikana lähes kaiken mitä toimintatähdeltä voi odottaa. Miehen viimeisin A Good Day to Die Hard -elokuva on kerännyt katsojia. Nyt tähden luottosijaisnäyttelijä on paljastanut, minkälaista elämä on Hollywood-tähden stunteilla.

The Sun -lehdelle haastattelun antanut Larry Rippenkroeger on ollut Willisin sijaisnäyttelijä eri elokuvissa jo vuosien ajan. Stunttimiehen mukaan hän on erityisen ylpeä uusimman Die Hard elokuvan vaativista stunteista. Vaarallisten temppujen tekeminen ei kuitenkaan ole ollut Rippenkroegerille pelkästään ruusuilla tanssimista.

Mies putosi asfalttiin viimeisimmän Die Hard elokuvan kuvauksissa murtaen kallonsa. Kuukausia sairaalassa viettänyt sijaisnäyttelijä kertoo, kuinka Bruce Willis kävi usein vierailemassa hänen luonaan sekä maksoi tämän perheelle hotellimajoituksen sairaalahoitojen ajaksi.

– Pääasia oli se, että olin odottanut niin kauan että Bruce tekisi uuden Die Hard -elokuvan, ja sitten menin ja jouduin onnettomuuteen. Olin vain pettynyt siihen, etten voinut tehdä elokuvaa loppuun, Larry Rippenkroeger selittää The Sunille.