Demi Lovato haluaa itsestään Barbien – selluliitteineen päivineen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Disney-tuotannoista tunnetuksi tullut Demi Lovato on ollut tiiviisti otsikoissa X Factor -tuomaripestinsä ja musiikkinsa merkeissä. Äskettäin neitokainen kertoi, että hänellä on salainen siskopuoli. Nyt tähtönen on paljastanut erikoisen toiveensa.

20-vuotias näyttelijä-laulajatar on nimittäin kertonut Twitterissä haluavansa kehonsa mukaan tehdyn oman Barbie-nuken. Demi toivoo, että melkein joka tytölle lapsuudesta tutuksi tulleiden lelujen valmistaja Mattel loisi hänen näköisensä Barbien.

Yhdysvaltojen X Factorissa tuomarina lähiaikoina nähty neitokainen selittää, kuinka hän haluaisi hänen näköisellään Barbiella olevan myös selluliittia. Demi toivoo, että muodokkaampi, oikean naisen muotojen mukaan tehty nukke kannustaisi nuoria tyttöjä terveempään omakuvaan. Laulajatar valjasti Twitter-seuraajansa aktivoitumaan sosiaalisessa palvelussa, jotta hänen näköinen Barbie saataisiin valmistukseen.

– @BarbieStyle antakaa @ddlovatolle hänen vartalonsa mallinen barbie :) näyttäkää tytöille ympäri maailmaa miltä terveellinen näyttää, eräs naisfani kehotti Mattelia Twitterissä.

Demi Lovato nousi julkisuuteen vuosina 2007 – 2008 näyteltyään Camp Rock -elokuvassa, jossa nähtiin myös Jonas Brothersin jäsenet. Neitokaisen tie tähtiin on ollut kivinen. Demi Lovato on sittemmin hakenut ongelmiinsa apua ja tatuoinut ranteidensa viiltoarpien päälle sanat ”Stay Strong”.