Ex-lapsitähti JoJo tekee paluun – näin kuumalta näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teinitähtenä tunnetuksi tullut laulajalupaus Jojo kiinnitettiin levy-yhtiöön jo kaksitoistavuotiaana. Leave (Get Out) -hitillään tähdeksi noussut Jojo on nyt varttunut lapsitähdestä 22-vuotiaaksi kaunottareksi, jonka tekemisiä seurataan amerikkalaisisissa viihdelehdissä tiiviisti.

Laulajattarella on ollut viimeisten seitsemän vuoden ajan suuria ongelmia levy-yhtiönsä kanssa. Blackground-levy-yhtiö on kohdannut erinäisiä vaikeuksia vuosien varrella, eikä neitokainen ole päässyt sopimuksestaan irti. Tämän johdosta JoJo ei ole kyennyt julkaisemaan uutta levyä sitten vuoden 2006.

22-vuotias kaunotar on julkaissut itsenäisesti omatuotantokappaleita. Neitokaisen fanit eivät kuitenkaan ole unohtaneet laulajatarta, vaan he ovat ryhtyneet raivokkaaseen lobbaamiseen yhteisöpalvelu Twitterissä, jotta JoJo saisi uuden levynsä ulos mahdollisimman pian. #FreeJoJo-trendiä yritetään saada leviämään Twitterissä maailmanlaajuisesti 15. – 16. kesäkuuta.

13-vuotiaana läpimurtonsa musiikkilistoilla tehnyt JoJo, oikealta nimeltään Joanna Levesque, on menestynyt musiikkiurallaan mukavasti. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat läpimurtohitti Leave (Get Out) sekä kappaleet Baby It’s You ja Too Little Too Late. Esikoislevy JoJo myi Yhdysvalloissa nopeasti platinaa ja nousi albumilistan neloseksi. Nuorukainen on myös näytellyt elokuvissa Aquamarine ja RV.