Miljoonien miesten päiväuni toteutui – Kate Upton rinnat paljaana rannalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikaunotar Kate Upton lukeutuu tämän hetken suosituimpiin supermalleihin. Neitonen on mukana tulevassa The Other Woman -elokuvassa, jonka kuvauksissa hänet on ikuistettu jo useaan otteeseen bikineissä. Miljoonat miehet ovat kuitenkin toivoneet näkevänsä enemmän,

Nyt 21-vuotias Kate Upton on toteuttanut miljoonien faniensa unelman ja poseerannut ensimmäistä kertaa rinnat paljaana rannalla. Poikaystävänsä kanssa auringosta yläosattomissa nauttivan tähden kuvat on julkaistu useissa medioissa ympäri maailmaa, mutta joistain ne on kuitenkin ehditty jostain syystä jo poistaa. Katso kuvat tästä.

Kate Upton tapaili aiemmin baseball-pelaaja Justin Verlanderia. Detroit Tigers -joukkueen syöttäjä ja mallikurvitar nähtiin romanttisilla kävelyillä Detroitin kaupungissa viime kesänä. Sittemmin Upton yhdistettiin musiikkimoguli P. Diddyyn, jonka kanssa tämän kerrottiin suudelleen eräässä yökerhossa. Pari kiisti romanttiset välit yhdestä suusta.