Paris Jacksonin lapsuuden karmivin asia – lastenhoitajan pimeä puoli julki

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Michael Jacksonin lapset ovat olleet isänsä kuoleman jälkeen julkisuudessa. Viimeisin kohu oli, kun 15-vuotias Paris Jackson yritti tappaa itsensä. Tähden kuolemaa puidaan parhaillaan myös oikeudessa, joten tapaus pysyy otsikoissa vielä pitkään.

Jacksonin lapset ja äiti vaativat keikkapromoottori AEG Liveltä jättikorvauksia, koska pitävät yrityksen toimia syyllisenä poptähden ennenaikaiseen kuolemaan. Nyt Paris on antanut valan alaisena todistuksen, jossa puhui lapsuutensa olosuhteista ja esimerkiksi entisestä lastenhoitajastaan, Grace Rwarambasta.

Videolla voidaan kuulla, kuinka teinityttö kertoo naisen käyttäytyneen heidän kotonaan karmivasti. Michael Jackson oli paljastanut lapsilleen, miten lastenhoitaja oli joskus tunkeutunut yöllä poptähden hotellihuoneeseen ja livahtanut tämän viereen nukkumaan samaan sänkyyn.

– Hän oli yksi lastenhoitajista, mutta sitten hänestä tuli todella karmiva. Tämä järkyttää teitä. Hän soitti hotellille ja sanoi olevansa hänen vaimonsa. Hän suhtautui pakkomielteisesti isään. He päästivät hänet sisään. Isä heräsi, ja nainen oli hänen sängyssään, kertoi Paris videolla.