Raju rikos kallionkielekkeellä – valvontakamera kuvasi kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Petetyksi joutuneen naisen vihaa ei voita mikään. Vaimoista ja tyttöystävistä kuoriutuu syrjähypyn uhreina silmittömiä petoja, jolloin järki jätetään narikkaan ja tilalle kaivetaan alkukantainen raivo. YouTubeen on nyt julkaistu video, jossa petetty vaimo heittää toisen naisen kielekkeeltä alas.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tapahtumasarja tallentui sattumalta valvontakameralle. Lissette Lupo Mamani näkee miehensä juttelevan vieraan naisen kanssa, ja tietysti vaimo luulee, että kyseessä on Renzo Zanabria Huanca -nimisen aviomiehen salainen rakastajatar. Pelästynyt mies juoksee paikalta pois, mutta vaimo ottaa tilanteen haltuun.

Mamani tarttuu vierasta naista hiuksista, kaataa hänet maahan ja raahaa hänet läheisen rotkon reunalle. Lopulta vaimo nakkaa rakastajan kielekkeeltä alas, ja palaa vielä huutamaan sormellaan osoitellen rotkoon pudonneelle naiselle. Vieras nainen selvisi kuuden metrin pudotuksesta pienillä vammoilla, Gawker uutisoi.