Justin Bieber hukkasi apinansa – raivostutti yksityiskoneen lentäjän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa toilailujensa merkeissä, sillä niiden sarja ei ota loppuakseen. Äskettäin myös Paris Jackson osoitti julkisesti inhonsa Bieberiä kohtaan. Hän kertoi teinitähden olevan huono esikuva nuorille tytöille.

Nyt 19-vuotias teinitähti on suututtanut käytöksellään yksityisen lentoyhtiön väen ja yksityiskoneen lentäjän. Justin oli nimittäin varannut koneen lennolle Miamista Los Angelesiin, mutta myöhästyi omalta lennoltaan tuntikausia E! Online uutisoi. Lennon piti lähteä kello 11.00, mutta Bieber saapui paikalle vasta kello 15.00.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Silloinkaan lento ei päässyt lähtemään, koska Bieber ilmoitti lähtevänsä etsimään lemmikkiapinaansa West Palm Beachin alueelta. Hän vuokrasi helikopterin, jolla lensi alueelle hakemaan lemmikkiään. Lopulta lentäjä uhkasi lähteä ilman laulajaa, joka ilmaantui paikalle viime tingassa iltakahdeksalta. Vielä ei ole tiedossa ehtikö apina mukaan ja oliko kyseessä sama apina, jonka Bieber hylkäsi aiemmin Saksaan.

Parhaillaan poliisi tutkii aiemmin tällä viikolla sattunutta tapausta, jossa Bieberin epäillään törmänneen autollaan paparazziin ja paenneen sen jälkeen paikalta. On kuitenkin mahdollista, että kyseessä on vain paparazzin paisuttelu ja että Justin ei edes huomannut ”törmänneensä” kuvaajaan. Kuvaaja kiidätettiin kuitenkin sairaalahoitoon.

Hurjasta suosiosta nauttiva Justin Bieber on herättänyt viime aikoina kohua huolimattomalla käytöksellään. Parhaillaan häntä syytetään naapurinsa kasvoille sylkemisestä ja uhkailusta sekä valokuvaajille raivoamisesta ja muistikortin varastamisesta. Taannoin Bieber heitettiin ulos yökerhosta, jonne hän oli livahtanut sisään alaikäisenä.