Bikinien yläosa katosi – Kelly Brook otti rajatonta rusketusta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen julkkiskaunotar Kelly Brook tunnetaan kotimaansa ulkopuolella muhkeista muodoistaan ja televisiotähtenä. Hän on lisäksi esiintynyt monissa mainoksissa ja lehtien kansissa. Viimeksi neito ihastutti GQ-lehden rohkeassa kansikuvassa.

Nyt Kelly on viettänyt lomaa Meksikossa Cancunissa. Brook varmisti ruskettumisen viettämällä aikaansa rannalla yläosattomissa. The Sun -lehden otoksissa tähti nähdään rinnat paljaana nousemassa meren aalloista. Katso kuvat tästä.

33-vuotias Kelly Brook seurustelee tällä erää rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä siitä lähtien, kun neito erosi eksästään Thom Evansista. Cipriani satutti itsensä taannoin humalaisen bile-illan aikana juoksemalla suoraan bussiin alle.