Kelly Osbourne yllättää – puolusti Kim Kardashiania

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Osbournen rockdynastian prinsessa Kelly Osbourne juontaa nykyisin yhdysvaltalaisella E!-kanavalla esitettävää Fashion Police -sarjaa, jossa hän arvostelee julkkisten asuvalintoja. Neitokainen oli äskettäin julkisessa kinassa Christina Aguileran kanssa, jota hän kutsui lihavaksi.

Siksi rock-legenda Ozzy Osbournen tyttären tuoreimmat kommentit ovat aiheuttaneet hieman hämmästystä. Neitokainen on nimittäin puolustanut äskettäin esikoisensa synnyttänyttä Kim Kardashiania. Kelly kertoi Cosmopolitan-lehden fanien kyselyhetkessä, kuinka hänen mielestään raskaana olevien naisten kutsuminen lihavaksi on halveksuttavaa.

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne sai keväällä sairaskohtauksen, mutta pääsi pian sen jälkeen sairaalasta terveen papereiden kera. Kelly haki myös hiljattain apua jalkojensa särkyyn kiinalaiselta kuppaajamestarilta. Hän on ollut jo pidemmän aikaa suhteessa vegaanikokki-poikaystävänsä Matthew Mosshartin kansssa. Taannoin neito paljasti toivovansa, että pääsisi pian naimisiin.