Kim Kardashian jyrkkänä: Lasta ei nähdä televisiossa!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kim Kardashian ja Kanye West saivat äskettäin esikoisensa. Kim kielsi jo etukäteen synnytyssairaalan henkilökunnan kännykät hänen siellä ollessaan. Nyt Kim on kuitenkin tehnyt ehkä hieman yllättävältäkin kuulostavan päätöksen.

Radar Online -sivuston lähteiden mukaan neitokaisen ja Kanye Westin esikoista, North Westia, ei nimittäin tulla näkemään Kardashianeiden elämää seuraavissa realitysarjoissa. Päätös saattaakin tulla pienoisena pettymyksenä kaunottaren manageri-äidille Kris Jennerille, sillä pienokainen olisi varmasti tuonut ohjelmalle lisää katsojia.

Kim ei siis seuraa siskonsa Kourtneyn jalanjäljissä. Kourtneyn molempien lasten syntymä on nähty perheen Keeping Up With The Kardashians -realitysarjassa. Sivuston lähteiden mukaan syntymättömän lapsen isä Kanye West on myös vakaasti sitä mieltä, ettei pariskunnan lasta nähdä ollenkaan televisiossa.

– Se olisi unelma katsojalukujen kannalta ja oikeata realitytelevision kultaa. Mutta Kim kieltäytyy siitä. Hän ei halua faniensa näkevän häntä siinä tilanteessa… synnytyshuoneessa, lähde selittää synnytyksestä Radar Onlinelle.