Sofia esitteli pakaroitaan sosiaalisessa mediassa – hipovat täydellisyyttä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moderni Perhe -televisiosarjassa näyttelevä latinokaunotar Sofia Vergara esitteli taannoin 32F-poveaan Cosmopolitan-lehden kannessa. Tähti tullaan näkemään valkokankaalla esimerkiksi tulevissa Smurffit 2 ja Machete Kills -elokuvissa.

40-vuotias näyttelijätär nähdään nyt esittelemässä muotojaan television ja lehtien sivujen sijaan sosiaalisessa mediassa. Sofia Vergara jakoi Whosay-palvelussa kesäisen auringonottokuvan, jonka pääosassa on neitosen pinkkiin bikiniin verhottu takapuoli.

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä, joka on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Neitokainen seurustelee parhaillaan bisnesmies Nick Loebin kanssa. Pari on kihloissa ja suunnittelee menevänsä lähitulevaisuudessa naimisiin. He ovat käyneet terapiassa ennen sitä, koska Sofia ei halua liittoon mitään ongelmia.