Courtney Stoddenille leikattiin silikonit

Viihdeuutiset · Stara.fi

16-vuotiaana 52-vuotiaan kanssa naimisiin mennyt Courtney Stodden kertoi hiljattain julkisuudessa kuvanneensa itsestään seksivideon. Neitokainen väitti aiemmin, että hänen muotonsa ovat tutkitusti luomut, mutta nyt hän on viimein hankkinut silikonirinnat.

Nyt 18-vuotias julkkistyrkky kasvatti C-kuppikokonsa keinotekoisesti DD-kokoiseksi, ja tätä operaatiota seurattiin koko ajan kameroilla. Nyt leikkauksesta sekä sen ennakko- että jälkitunnelmista koostettu video on julkaistu verkossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Courtney Stodden sai täysikäistyttyään hurjan määrän tarjouksia pornoelokuvia tuottavilta yrityksiltä. Povipommi ei ollut tuolloin täysin varma, haluaisiko ryhtyä aikuisviihdebisnekseen, mutta nyt hän havittelee Playboy-lehden sivuille. Hugh Hefner torjui taannoin Courtneyn Playboy-pupuhaaveet, mutta neitokainen luottaa uuteen ulkomuotoonsa.

Vihreä maili -elokuvassakin esiintynyt Doug Hutchinson ja nykyään 18-vuotias Courtney Stodden menivät naimisiin muutama vuosi sitten Las Vegasissa. Teinitytön mukaan he deittailivat noin puolen vuoden ajan ennen kuin he päättivät tehdä suhteestaan vakavamman. He muun muassa lähettelivät toisilleen tekstiviestejä ja keskustelivat internetissä. Stodden on kertonut aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.