Jennifer Lopez hämmentää: ”Rakastin höllyvää mahaani”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Supertähti Jennifer Lopez esiintyi taannoin Suomessa Helsingin Hartwall Areenalla. Lopez on nähtiin äskettäin Live It Up -musiikkivideonsa kuvauksissa, joissa hän keikisteli esimerkiksi uimapuku yllään. Kuvaukset kuitenkin keskeytyivät ampumavälikohtaukseen.

Nyt 43-vuotias latinotähti on avautunut raskauden jälkeisistä tuntemuksistaan. Tällä hetkellä erittäin timmissä kunnossa oleva kaunotar lihoi vuonna 2008 peräti 23 kiloa ollessaan raskaana. Kaksospoikiensa syntymän jälkeen Jennifer ehkä jopa hieman yllättäen rakasti pyöristynyttä kehoaan, Sunday Telegraphin Stella-lehti uutisoi.

– Muistan kuinka minulla oli kaksosten syntymän jälkeen se omituinen höllyvä maha, jota tavallaan rakastin. Koska minä ansaitsin sen höllyvän mahan, Jennifer Lopez selittää julkaisulle.

Kaunottaren mukaan hänellä meni vuosi päästä takaisin timmiin kuntoon lastensa syntymän jälkeen. Neitokaisen henkilökohtainen kunto-ohjaaja Tracy Anderson keksi monia erilaisia keinoja joiden avulla Lopez onnistui karistamaan kiloja. Näyttelijä-laulaja muun muassa osallistui fyysisesti erittäin vaativaan triathloniin vain puoli vuotta lastensa syntymän jälkeen.

Musiikkimaailman menestyneimpien laulajatähtien joukkoon lukeutuva Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonystä seitsemän vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Entisellä pariskunnalla on kaksoset Emme ja Maximilian, jotka syntyivät vuonna 2008. Kaunotar on seurustellut vuoden 2011 lokakuusta asti entisen taustatanssijansa Casper Smartin kanssa.