Karmaiseva moka uutislähetyksessä – uutisankkurikin tyrmistyi! Katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Television suorissa uutislähetyksissä sattuu ja tapahtuu usein monenlaisia kommelluksia, joita ei voi suoran lähetyksen luonteen johdosta enää jälkikäteen leikata pois ohjelmista. Toisinaan myös editointivirheet saattavat muuttaa uutiset suorastaan katastrofaaliseksi.

Kuten tiedämme, on asiaohjelmissa kiroileminen erittäin paheksuttavaa. Toimittajat ovat kuitenkin ihmisiä siinä missä muutkin, ja nyt erään reportterin uutisinsertin juontaminen meni pahasti pyrstölleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Washingtonin paikallistelevision uutisreportteri Lindsay Nadrich oli joutunut todennäköisesti ottamaan uutisinsertin juonnon muutaman kerran uudelleen ennen kuin purkkiin saatiin varsinaisessa lähetyksessä käytettävä videopätkä. Valitettavasti uutisten editoijalle oli käynyt virhe, sillä televisiosta tulikin ulos pieleen mennyt versio.

Lindsay kiroilee harjoituspätkässä naurahtaen, sillä hän ei omasta mielestään osaa puhua pieleen menneen oton vuoksi: ”Voi v’*ttu, en v*ttu osaa edes puhua”. Kaksi kertaa insertissä kaikuva v-sana saa myös studiossa olevan uutisankkurin silminnähden hämilleen.