Ostaisitko miesten RINTAKARVOISTA tehdyn takin? Hinta 2 900 euroa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Muodin maailmassa on tunnetusti moniakin sellaisia luomuksia, joita tavallinen tallaaja ei välttämättä aivan heti pukisi ylleen. Nyt ihmetellään erään juomavalmistajan uutuustempausta. Yritys nimittäin kauppaa kokonaan miesten rintakarvoista tehtyä takkia.

Kuva: Wing Corporation
Kuva: Wing Corporation

Kyseessä on Wing Corporationin vastalause brittiläisten miesten naisellistumiselle, Daily Mail -lehti uutisoi. Miesten maitojuomaa valmistava yritys kokee, että brittimiehet ovat menettäneet vuosien varrella miehekkyytensä ajeltujen rintakehien yleistymisen myötä. Vastaisku karvattomuuteen on siis kokonaan rintakarvoista valmistettu takki.

Hämmentävässä takissa on yli miljoona erillistä karvaa. Sen luomiseen kului yli 200 tuntia, ja se kustantaa kulmakarvojanostattavat 2.900 euroa. Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun markkinoille päätyy ihmisten karvoista valmistettuja vaatteita. Kroatialainen Artidjana-yritys on muun muassa valmistanut kokonaisen mekon vaaleista ihmishiuksista.