Tässä on tyyliä! Pizzatilaus kotiovelle helikopterilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain pitsakuskista, joka maisteli asiakkaiden ruokaa ennen kotiinkuljetuksen aikana. Nyt hitaat, huonomuistiset ja ahneet pitsalähetit ovat saaneet voittajansa, sillä eräs pikaruokalaketju testasi hiljattain helikopteria, joka toimitti ruuat nopeasti asiakkaalleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on yhdysvaltalaista alkuperää olevan Domino’s Pizza -nimisen yrityksen kokeilukampanja, jossa pitsa toimitetaan kotiovelle radio-ohjattavan helikopterin avulla. The DomiCopter-nimeä kantava vekotin kuljettaa pitsat käyttäjälleen nopeasti ja ilmojen halki.

Tarina ei kuitenkaan kerro, kuinka monta pitsaa kopterilla voi enimmillään toimittaa, tai vaikuttaako vallitseva sää toimitusten kulkuun. Eräs videon katsonut YouTube-käyttäjä myös kysyy, että mistä asiakas tietää kun pitsa on perillä? Vai koputtaako kopteri myös oveen?