Tammerkosken Sillalla käynnistyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi vuodelta suosiotaan kasvattava kaupunkifestivaali Tammerkosken sillalla järjestetään Tampereella 28. kesäkuuta – 6. heinäkuuta. Yhteislauluilloista käynnistynyt tapahtuma on tullut ihmisille tutuksi runsaasta ilmaisohjelmasta, iltakonserteista ja yhteislaulutilaisuuksista.

Keskustorin juhlateltassa vierailee yhdeksän päivän aikana yli 30.000 asiakasta ja koko festivaalialueella reilut 60.000 ihmistä. Keskustorin juhlateltta ja klubit eri puolilla kaupungin keskustaa tarjoavat monipuolisen kattauksen yhteislaulutilaisuuksia, lastenkonsertteja, senioritilaisuuksia, kuorojen esityksiä, iskelmää ja rock-iltoja.

Juhlateltan avajaisillassa tunnelmoivat Jesse Kaikuranta ja Elokuu. Muina iltoina nähdään Kolmas Nainen, Martti Servo & Napander, Yö, Anna Puu, Tuure Kilpeläinen, Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Paula Koivuniemi ja Jean S. Ensimmäistä kertaa Tammerkosken sillalla – tapahtumassa lavalle nousevat Samuli Putro, Anssi Kela, Vesterinen Yhtyeineen ja Neljä Ruusua.