Barack Obama esittää Daft Punkin hitin – hulvaton video heti nettihitiksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Äskettäin verkossa levisi erittäin suosittu video, jossa Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman puheista oli muokattu lyriikat Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -hittibiisiin. Nyt naurattaa saman YouTube-käyttäjän tuorein video, jossa Obama esittää Daft Punkin Get Lucky -kappaleen.

Baracksdubs-niminen käyttäjä on jälleen luonut hulvattoman videon pätkistä presidentin puheista. Yhteen laitetut pätkät muodostavat oman versionsa yhdestä tämän kesän todellisista hittibiiseistä. Obaman versiota Get Lucky -kappaleesta on katseltu yhden päivän aikana jo lähes puoli miljoonaa kertaa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Baracksdubs-käyttäjä vaikuttaa taidonnäytteellään. Esimerkiksi Obaman versio MC Hammerin legendaarisesta Can’t Touch This -kappaleesta on ollut erittäin suosittu. Myös presidentin versio LMFAO:n kappaleesta Sexy and I Know It on ollut erittäin pidetty, sillä sitä on käyty katsomassa jo lähes 21 miljoonaa kertaa.