Chris Brown jälleen ongelmissa – nainen valehtelee poliisille?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen r&b-tähti Chris Brown tunnetaan musiikkiuraansa paremmin väkivaltaiseksi yltyneestä on-off -suhteestaan laulajatar Rihannaan. Brown onnistui taannoin suututtamaan naapurinsa oman talonsa seinään itse maalaamillaan graffiteilla.

Nyt mies on jälleen otsikoissa ongelmien merkeissä. E! Entertainment -sivusto uutisoi, kuinka eräs nainen syyttää muusikkoa tämän taannoisen San Diegon keikan yhteydessä tapahtuneesta välikohtauksesta. Naisen mukaan Brown tönäisi häntä Heat Ultra Lounge -kluibilla pidetyn keikan aikana, jonka seurauksena hän kaatui ja reväytti nivelsiteet toisesta jalastaan.

Poliisi tutkii parhaillaan tapausta, mutta naisen tarinasta on jo löydetty muutamia aukkoja. Ilmoittaja ei esimerkiksi koskaan käynyt henkilökohtaisesti poliisien juttusilla esittelemässä vammojaan, vaan hän vain soitti viranomaisille. Chris Brown itse kirjoitti Twitteriin, kuinka hän ”ei tehnyt mitään”. Artistin viesti on kuitenkin sittemmin jo poistettu.

Klubin edustajien mukaan naisen väitteet ovat valheellisia, eikä rap-artisti olisi mitenkään voinut koskea naiseen turvamiesten huomaamatta. Naisen myös kerrotaan käyttäytyneen asiattomasti, jonka seurauksena hänet poistettiin klubilta.

Chris Brown ja barbadolaislaulaja Rihanna olivat aiemmin onnellisesti yhdessä, kunnes räppäri pahoinpiteli tyttöystävänsä vuonna 2009. Suuri yleisö ei ole vieläkään antanut miehelle anteeksi tämän tekoa, vaan väkivaltaillan jäljet näkyvät hänen urassaan ja suosiossaan.