Johnny Depp hengenvaarallisessa onnettomuudessa – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin tunnetuimpiin lukeutuva näyttelijäkomistus Johnny Depp palasi taannoin yhteen 26-vuotiaan ex-rakkaansa, Amber Heardin kanssa. Taannoin Deppin uutisoitiin olevan myös hyväntekijä, sillä hän palkkasi kodittomia ihmisiä elokuvansa avustajiksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt internetissä leviää hurja video, josta ilmenee, että tuoreen The Lone Ranger -elokuvan viimevuotiset kuvaukset olisivat saattaneet käydä 50-vuotiaan näyttelijän kohtaloksi. Youtube-sivustolla julkaistussa materiaalissa hevosella ratsastava Johnny Depp putoaa ratsunsa selästä. Elokuvassa Tonto-intiaania näyttelevä tähti on vähällä jäädä laukkaavan hevosen jalkoihin.

Johnny Depp oli viime vuonna runsaasti otsikoissa erottuaan pitkäaikaisesta kumppanistaan, Vanessa Paradisista. Kaksikko tapasi toisensa vuonna 1998. Sittemmin Depp pokasi 26-vuotiaan kaunottaren, Amber Heardin. Tähti on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.