Räppärin kuolema ei ollutkaan vahinko? Poliisi etsii jo epäiltyjä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen rap-artisti Lil Snupe, oikealta nimeltään Addarren Ross, kuoli traagisesti viime viikon torstaina. Ammuskelussa menehtynyt muusikko oli vain 18-vuotias. Meek Millin suojattina nimeään itselleen tehneen Lil Snupen kuolemasta on nyt saatu lisää tietoa.

Louisianan Winnfieldissä sattunut ammuskelu ei nimittäin poliisin mukaan ollut välttämättä vahinko. Nuori rap-artisti löydettiin paikallisesta asunnosta siten, että häntä oli ammuttu kaksi kertaa vatsan seudulle. Poliisin mukaan tapauksen tiimoilta etsitään 36-vuotiasta Tony Holden -nimistä miestä, MTV News uutisoi.

Lil Snupe tapasi rap-artisti Meek Millin viime vuonna vain 17-vuotiaana. Nuori muusikko antoi tälle demolevynsä, ja kaksikko ryhtyi yhteistyöhön. Yhteisöpalvelu Twitterissä ollaan surtu rap-artistin kuolemaa, ja esimerkiksi Rick Ross, DJ Khaled ja Trae Tha Truth ovat esittäneet julkiset osanottonsa traagisen tapahtuman johdosta.