Mick Jagger yllättää – suunnittelee elokuvaa Elviksestä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Elvis tunnetaan ympäri maailmaa rock’n’rollin kuninkaana. Miljoonien fanittama muusikko on ollut lukuisten elokuvien aiheena vuosien varrella. Nyt erään rock-musiikin arvostetuimpiin nimiin lukeutuvan muusikon kerrotaan olevan halukas tuottamaan Elviksestä kertovan elokuvan.

The Rolling Stones -yhtyeen laulaja ja perustajajäsen Mick Jagger neuvottelee lähteiden mukaan parhaillaan amerikkalaislaulajan elämästä kertovan elokuvan tuottamisesta. FOX411-viihdeblogi uutisoi, kuinka Jaggerin tuotantoyhtiö Jagged Films pyrkii tekemään elokuvan tiimoilta yhteistyötä 20th Century Fox -tuotantoyhtiön kanssa. Projektin kerrotaan kuitenkin olevan vielä alkutekijöissään.

Brittimuusikko on aiemmin kertonut olevansa Elviksen suuri fani. Tähän mennessä 20th Century Fox tai Mick Jagger eivät ole vahvistaneet tietoja elokuvan suunnittelusta. Elviksen tytär Lisa Marie on aiemmin sanonut, kuinka hän ei ole ollut tyytyväinen isästään tähän mennessä tehtyihin filmatisointeihin, Fox News uutisoi.

– Hänestä ei ole vielä tehty mitään kunnollista, tiedäthän, mikä olisi tyydyttänyt minua kaiken taltioimisessa. Se tulee kylläkin tapahtumaan, Lisa Marie Presley kommentoi toiveikkaana viime vuonna.