Etsintäkuulutettu julkaisi videon netissä – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki ihmiset eivät tunnu ymmärtävän sitä tosiasiaa, että mikä on kerran ladataan internetiin, on suurella todennäköisyydellä ladattu sinne ikuisesti. Siksi on turha yrittää poistaa itsestään napsittuja ja internetissä julkaistuja noloja kuvia, sillä joku on jo todennäköisesti ehtinyt kopioimaan ne.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Dominik Selchert jäi viime vuonna kiinni tirkistelemisestä, kun mies unohti vahingossa puhelimensa työpaikkansa Kentucky Fried Chicken -ravintolan naistenhuoneeseen. Työkaverit ilmoittivat miehestä poliisille, mutta tämä ehti lähteä paeta ennen pidätystä, Daily Mail raportoi.

Dominikia ei ole nähty sen koommin, mutta nyt hän on julkaissut YouTubessa itsestään videoita. Tirkistelijä poisti videonsa pian julkaisemisen jälkeen. Nopeat ehtivät kuitenkin kopioimaan miehen laulupätkät, ja nyt koko maailma pääsee ikuisesti ihailemaan kuinka hän laulaa muun muassa Michael Jacksonin Man in the Mirror -kappaleen ja One Directionin hittibiisin What Makes You Beautiful. Poliisi tutkii asiaa ja on aloittanut uudelleen miehen etsinnät.