Gerard Butler erosi – iski heti näin seksikkään kaunottaren!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Gerard Butler muistetaan monista elokuvarooleistaan, joista legendaarisimpiin lukeutuu hänen tähdittämänsä 300-elokuva. Kyseinen pätkä saa jatkoa vuonna 2014 julkaistavalla jatko-osalla 300: Rise of an Empire.

43-vuotias Gerard Butler seurusteli pitkään 25-vuotiaan Madalina Ghenean kanssa. Pari erosi kuitenkin noin viikko sitten, eikä mies aikaillut uuden seuran etsiskelyssä. Hänet ikuistettiin nimittäin jo paparazzikuviin tummahiuksisen mysteerinaisen kanssa. Pari tanssi lähekkäin hitaita Caprin saarella sijaitsevassa ravintolassa. He lähtivät yhtä matkaa Quisisana-hotellille, jossa heidän kerrotaan asustelevan.

Taannoin seksikäs skottitähti esitteli pakaroidensa voimaa saksalaisessa Wetten, das…? -ohjelmassa. Mies nimittäin rikkoi saksanpähkinän peppunsa avulla. Samassa ohjelmassa Gerard myös kaatoi jäitä housuihinsa yllytyksen jälkeen.