Miehen puolikkaat kertoo homoparista?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miehen puolikkaat on amerikkalainen komediasarja, joka on vuosien varrella muodostunut erittäin suosituksi. Ohjelma on kuitenkin ollut otsikoissa muun muassa Charlie Sheenin lähdettyä sarjasta. Hittisarjaa näytetään nykyisin myös Japanissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kahdesta veljeksestä kertova sarja on kuitenkin saatettu ymmärtää Japanissa hieman vapaamielisemmäksi. Ainakin mahdollisessa parodiavideossa. YouTubesta löytyvällä videolla nimittäin näkyy, kuinka sarjan tunnuskappaleessa lauletaan kahden amerikkalaisen homomiehen onnesta. Sarjassa nähtävän Jaken on taas tulkittu olevan homopariskunnan adoptoima lapsi.

Video on herättänyt hilpeyttä ympäri maailmaa. Tunnuskappaleessa myös lauletaan, kuinka ”kolmella ihmisellä yhdessä on Buddhan viisaus”. Hilpeää videota kommentoineet ovat kuitenkin huomauttaneet, että kyseessä on mitä todennäköisemmin vain pilavideo, eikä Japanissa näytettävän sarjan oikea tunnuskappale.