Raju väite: Michael Jackson paljasti, ettei ollut lasten isä?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kolme vuotta sitten edesmennyt popin suurtähti Michael Jackson nousee edelleen usein otsikoihin paljastusten myötä. Taannoin tähden tytär Paris Jackson kiidätettiin sairaalaan itsemurhayrityksen seurauksena. Sittemmin hänen tilanteensa on jo parantunut.

Nyt Michael Jacksonin läheinen ystävä Jason Pfeiffer on paljastanut yllättävää tietoa tähden elämästä. Daily Mirror -lehdelle puhunut Pfeiffer kertoo, kuinka popin kuningas olisi kertonut hänelle, ettei hän ole lastensa Princen ja Parisin biologinen isä. Tämä tarkoittaisi sitä, että edesmennyt laulaja olisi ainoastaan nuorimman lapsensa Blanketin isä.

Muusikon ystävän mukaan Jackson kertoi hänelle, kuinka Princen ja Blanketin isä on brittinäyttelijä Mark Lester. Lasten äiti on Michaelin entinen vaimo Debbie Rowe. Pfeifferin mukaan Michael ei hyväksyisi Debbie Rowen roolia lastensa elämässä, vaan hän näkisi mieluummin lapset Mark Lesterin huomassa.

– Michael koki, että Mark oli yksi hänen läheisimmistä ystävistään. Hän sanoi, että hän on hyvä näyttelijä ja erittäin hyvä mies. Hän mainitsi, kuinka hän oli ottanut useamman ihmisen spermaa ja päätynyt Markiin, Jason Pfeiffer selittää Daily Mirrorille.