Rihanna iski suosikkinäyttelijää kasvoihin avokämmenellä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Popin supertähti Rihanna herätti äskettäin faniensa raivon Hollannissa, jossa hän antoi yleisön odottaa keikkapaikalla tunteja ennen kuin suvaitsi saapua paikalle. Esityksestä valtaosa tuli lisäksi nauhalta, joten fanit haukkuivat poptähden kovin sanoin.

Laulajatar tähdittää piakkoin teattereihin ilmestyvää This Is The End -elokuvaa, jossa hän esittää itseään. Elokuvan traileri julkaistiin äskettäin, ja siinä nähdään, kuinka Rihanna läimäisee avokädellä näyttelijä Michael Ceraa kasvoille. Nyt elokuvan ohjaaja Seth Rogan on kertonut Ryan Seacrestille, ettei kohtauksen kuvaaminen sujunut ongelmitta.

Roganin mukaan Rihanna suostui kohtaukseen, jossa Cera läimäisee häntä takamukselle, vain sillä ehdolla, että saa itse läpsäistä tätä kasvoille. Muutaman kuvauskerran jälkeen neitokainen kuitenkin innostui lyömään näyttelijää kasvoille hieman liian lujaa. Tämän seurauksena Cera joutui ottamaan hieman huilia.

– Yhdellä kertaa Rihanna löi häntä korvalle ja se täräytti hänen tasapainoaistiansa ja hänen oli mentävä hetkeksi makuulle pukuhuoneeseensa, Seth Rogen naureskelee Seacrestin radio-ohjelmassa.

Rihanna on lähiaikoina ollut otsikoissa huonosti sujuneiden keikkojen takia. Taannoisella floppikeikallaan Hollannissa Rihanna yritti lepytellä kansaa seksikkäällä liikkeellä ja vetäisi lavalla sylitanssin miesfanille. Tästä ei kuitenkaan ollut apua, sillä myös seuraava Antwerpin keikka sujui seuraavana päivänä samoissa tunnelmissa. Rihanna saapuu samaisella kiertueellaan Suomeen 28. heinäkuuta. Toivottavasti silloin neitokainen kykenee esiintymään ajallaan.