Selena Gomez pokasi uuden komistuksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin kuiskittiin Justin Bieberin ja Selena Gomezin yhteen paluusta, joita todistivat myös pariskunnan julkisuuteen levinneet pusukuvat. Nyt Selena Gomezin kerrotaan kuitenkin tapailevan Taylor Swiftin entistä ihastusta, eli punapäistä Ed Sheerania.

Yhdysvaltalainen tähti Selena Gomez sai vastikään pikkusiskon. Onnellinen perhetapahtuma on kuitenkin jäänyt uusien uutisten varjoon, sillä Us Magazine tietää kertoa Selenan deittailevan Ed Sheerania. 21-vuotias englantilainen supertähti Ed Sheeran on tehnyt yhteistyötä lukuisten musiikkimaailman eturivin muusikoiden, kuten Taylor Swiftin ja One Direction, kanssa.

Hollywoodin sisäpiiri on tiennyt Selenan ja Edin sutinasta jo tovin, ja heidän kerrotaan viettäneen yhteisiä hetkiä jo toukokuun lopulla. Selenaa viehättää se, että Ed on paljon kypsempi kuin teini-idoli Justin Bieber.

– Selena on kyllästynyt huolehtimaan Justinista kuin pienestä lapsesta. Uusi suhde on mukava keino päästä draamasta irti. He ovat avoimilla mielin, ja Selena pitää Ediä herkkätunteisena, hellänä ja paljon Justinia syvällisempänä ihmisenä, lähde kertoo lehdelle.