Adrianne ei rintojaan kainostele – erikoinen kuvasarja Twitterissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -ohjelmasta on kansainvälisille catwalkeille ja lehtikuviin päätynyt monia kaunottaria. Eräs heistä on Jenkkien ensimmäisen tuotantokauden voittanut Adrianne Curry, joka nähdään usein rohkeissakin valokuvissa sosiaalisessa mediassa.

30-vuotias Adrianne pitää vartalonsa kuosissa intensiivisellä kuntosaliharjoittelulla, minkä ansiosta hän esittelee mielellään muotojaan verkossa. Kokosimme yhteen tähden seksikkäimpiä rintavako-otoksia, joissa Curryn muodot tulevat esille erilaisista kuvakulmista.

Adrianne Curry on aiemmin ollut naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa, mutta pari erosi jo vuonna 2011. Neito seurustelee tällä hetkellä uuden poikaystävän Todd Royn kanssa. Rakastavaiset pelaavat kertomansa mukaan yhdessä supersuosittua World of Warcraft -tietokonepeliä.