Emma Watson omistaa vain 8 paria kenkiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pesäeroa suloisen tytön imagoonsa tehnyt Harry Potter -elokuvista tuttu Emma Watson on nähty viettelevänä useissa naistenlehtien kansikuvissa. Seuraavaksi näyttelijä poseeraa elokuun Teen Vogue -lehden kannessa. Emma on nyt kertonut omistavansa vain kahdeksan kenkäparia.

Emma Watson nähdään Suomessa huomenna ensi-iltansa saavan The Bling Ring -elokuvan pääosassa. Rooliin valmistautuessaan neitokainen joutui katsomaan jaksotolkulla nuorista Hollywoodin ihmisistä kertovia realitysarjoja, jotta pystyi samaistumaan elokuvaroolinsa sielunmaisemaan. Elokuva kertoo Hollywoodin palmujen alla elävistä teineistä, jotka tekevät ryöstöretkiä julkkisten koteihin.

Roolinsa myötä pintaliitoon intensiivisesti tutustunut Watson on paljastanut Radio Timesille antamassaan haastattelussa, ettei hän omista järisyttäviä kenkämääriä, kuten monet kollegansa. Naisella on kaapissaan kertomansa mukaan ainoastaan kahdeksan kenkäparia, ja hän tavallaan kapinoi määrällä materialismia vastaan.

– Minulla on kahdeksan paria kenkiä ja siinä se, hän myönsi, ja lisäsi myöhemmin, ettei yhdistä julkkiksena olemista materian määrän omistamiseen.

Pariisissa viisivuotiaaksi asti asunut kaunotar muutti aikoinaan Englantiin opiskelun perässä. Watson on kertonut haaveilleensa näyttelijäurasta jo kuusivuotiaasta asti. Hän saikin jo yhdeksänvuotiaana roolin Harry Potter -elokuvien ensimmäisestä osasta.