Ruotsalaismies masturboi pyörän satulassa – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime aikoina uutisotsikoihin on päätynyt hämmentävän paljon tapauksia, joissa ihmiset ovat päätyneet masturboimaan mitä erilailaisimmissa tilanteissa. Tuorein tapaus kantautuu rakkaasta länsinaapuristamme Ruotsista.

Östersundissa asuva Per Edström kyllästyi polkupyöränsä kumit toistuvasti puhkoneen vandaalin toimiin. Hän päätti asentaa pihaansa valvontakameran, jonka avulla toivoi saavansa ilkivallantekijän kiinni. Edströmin yllätykseksi kumien puhkominen ei jäänyt vandaalin ainoaksi toimeksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Valvontakameran kuvaamasta materiaalista ilmenee, kuinka huppupäinen mies näyttää masturboivan Edströmin polkupyörän päälle. Luonnollisesti Per Edström päätti paljastaa miehen toimet koko maailmalle jakamalla videon Youtube-verkkosivustolla. Video on tähän mennessä kerännyt lähes 62.000 katsojaa.

– En pelkää häntä. Minua vain ärsyttää, kun joudun jatkuvasti korjaamaan pyöräni kumit, Per Edström kommentoi The Local -verkkosivustolle.

Poliisit etsivät parhaillaan videolla puuhastelevaa miestä. Östersundin viranomaiset epäilevät epäillyllä olevan yhteyksiä mieheen, joka pidätettiin vuonna 2007 niin ikään kumien puhkomisesta ja pyörien penkeille masturboimisesta.