Daft Punkin hitistä YouTubeen omituinen kissaversio

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Keväällä julkaistu Daft Punk -yhtyeen Get Lucky -kappale on noussut tuoreimman levyn soitetuimmaksi ja varmasti myös eniten coveroiduksi kappaleeksi. Kappaleesta on tehty lukuisia versioita muun muassa banjolla soitettuna ja indie-poppina. Nyt verkossa naurattaa erikoinen parodiaversio.

Kyseessä on nimittäin kissoista kertova versio Get Lucky -menestysbiisistä. My Kitty -kappaleen esittävät kaksi naista laulavat, kuinka he ”ovat koko yön valveilla kissojensa kanssa”. Hulvaton versio ei tietenkään olisi mitään ilman teemaan sopivaa videota.

YouTube-videolla naiset esiintyvätkin aiheeseen sopivasti kissojensa kanssa eri tavalla kiehnäten. Hämmentävän kekseliäs parodiaversio onkin varmasti sieltä erikoisemmasta päästä. Monet videota kommentoineet ovatkin ihmetelleet, mistä idea näinkin erikoiseen kunnianosoitukseen on mahtanut tulla.