Hellekelit edellyttävät bikineitä – Edita näyttää suomalaisille mallia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miranda Kerrin palvelusten menettämisen jälkeen Victoria’s Secret -brändi etsiskelee nyt uusia kykyjä mallikatraaseensa ja mainoskuviinsa. Eräs tulokkaista on Edita Vilkeviciute, joka on Liettuan vahvistus alusvaatebrändille.

Nyt 24-vuotias Edita nähdään Victoria’s Secretin bikinikuvissa, joissa korostuu hänen täydellisyyttä hipova vartalonsa. Neitokainen lienee viettänyt jokusia tunteja kuntosalilla, sillä hänen kehossaan ei näytä olevan grammaakaan ylimääräistä rasvaa.

Edita Vilkeviciute aloitti malliuransa vuonna 2006 ja debytoi catwalkilla Just Cavallin muotinäytöksessä vuotta myöhemmin. Hän oli vuonna 2012 mallikasvo Calvin Kleinin Eternity Aqua for Her -hajuvedelle. Neito ikuistettiin aiemmin seksikkääseen Interview-lehden kuvasarjaan Hollywood-tähti Zac Efronin kanssa.