Vapise, Kate Upton! Uimapuku pukee myös näitä muotoja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaisen baseball-tähti Derek Jeterin on uutisoitu deittailevan nykyään Sports Illustrated -lehden 22-vuotiasta uimapukumallia, Hannah Davisia. Neitokainen on nyt ikuistettu Ocean Drive -lehden kanteen seksikkäässä uima-asussa.

Hannah nähdään sinitaustaisessa kansikuvassa mustavalkoisessa uimapuvussa, joka ei mallin muotoja peittele. Davisin kiinteä vartalo sytyttänee mieskatsojan – eipä siis ihme, että myös 38-vuotias baseball-tähti on innostunut kyseisestä kaunottaresta henkilökohtaisella tasolla.

Hannah Davis on jo suuri tähti mallimaailmassa, sillä hän on työskennellyt muun muassa Ralph Laurenin ja Victoria’s Secret -brändien kanssa. Hän poseerasi aiemmin tänä vuonna Sport Illustrated -lehden uimapukunumerossa, ja on sittemmin saanut lisää huomiota. Neitoa pidetään tämän vuoden Kate Uptonina.