Isä ei saanut katsomopalloa kiinni – poika hakkasi nyrkillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Urheilupelien katsomoissa nähdään joskus kiinnostavampia tapahtumia kuin varsinaisessa pelissä kentällä. Peleissä on tapana, että mikäli pallo tai kiekko lentää jostain syystä katsomoon, saa sen nappaava katsoja pelivälineen omakseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Baseball-peliä katsomassa ollut perhe ei välttämättä osannut odottaa, että pelin pallo lentäisikin heitä päin virhelyönnin tuloksena. Isä ei valitettavasti saanut katsomoon lentänyttä palloa kiinni ja tämäkös perheen poikaa harmitti. Tenava tulistuu isänsä möhlimisestä niin paljon, että alkaa lyödä vanhempaansa.

Isä näyttää myöhemmin videolla, että pallo oli lentänyt hankalasti häntä olkapäähän, eikä hän saanut siitä kulmasta koppia. Onneksi perheen äiti lohduttaa miestään taputtamalla häntä hartialle. Katsomoon lentäneitä palloja saatetaan myydä myöhemmin internetissä isoon hintaan.