Hollywoodin kohupari historiaa – pettäminen jälleen syynä eroon?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen realitytähti Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, tunnetaan erityisesti suosituista Miami Ink ja LA Ink -realitysarjoista. Tatuoijana työskentelevä neitonen meni joulukuussa kihloihin konemusiikkiartisti Deadmau5:n, eli Joel Zimmermanin, kanssa.

Nyt Kat Von D:n ja Deadmau5:n suhde on kuitenkin ajautunut karille. Realitytähti ilmoitti itse suhteen loppumisesta Twitter-päivityksessään. Samalla Kat vihjasi eron syyksi, että Deadmau5 olisi pettänyt häntä.

– Rakkaimpansa pettäminen on kivuliainta, mitä kukaan voi tehdä. Ikävä todeta, mutta tämä suhde on todellakin päättynyt, Kat Von D twiittasi.

Tämä on jo toinen kerta, kun Kat Von D ja Deadmau5 ovat eronneet. Pariskunta erosi ensimmäisen kerran jo viime marraskuussa, ja he ilmoittivat asiasta faneilleen niin ikään Twitterissä. Kaksikko palasi kuitenkin myöhemmin takaisin yhteen.

Petetyksi joutuminen ei olisi Kat Von D:lle valitettavasti mitään uutta, sillä hänen suhteensa pettäjämies-maineen saaneen Jesse Jamesin kanssa päättyi viime vuonna. Näyttävä pariskunta oli jo valmiina avioliittoon, sillä he olivat menneet kihloihin. Kat Von D kuitenkin purki kihlauksen, kun hän sai tietää Jesse Jamesin uskottomuudesta.